CODONICS Virtua - Paciens CD/DVD író

A legkorszerűbb megoldás orvosi képek és információk CD/DVD-re való rögzítésére

VirtuaXR CD_XR

A Virtua egy kimagasló sebességi és hatékonysági paraméterekkel rendelkező, orvosi célú automata CD/DVD író munkaállomás. Ez a DICOM hálózati eszköz orvosi képeket és információkat tud CD/DVD médiára felírni, valamint egyben a címkéket is megnyomtatni. Óránkénti 60 CD, illetve 30 DVD készítési sebességével a nagy információmennyiségekkel dolgozó multimodalitásos MR, PET/CT, MRA és CTA osztályok kiszolgálására is ideálisan alkalmazható.

A Virtua egy kompakt készülék, mely tartalmaz egy beágyazott mikroprocesszoros vezérlőt, egy író robotot, és egy érintőképernyős monitort a munkamenet és a hatékonyság optimalizálása érdekében. A beépített nyomtató ragyogó színes címkéket készít, rögzítve rajta mind a páciens adatait, mind pedig az intézmény adatait és logóját. A címkék megtervezését az intézmények maguk is elvégezhetik, de a Codonics saját címketervező szolgáltatása is igénybe vehető.

Hírek, aktualitások

ECR 2019

ECR logo Az ECR2019 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is ....

Tovább ....