RALCO - kézi és motoros működtetésű sugárrekeszek

Ralco_logo

Kollimátorok minden alkalmazáshoz

A Ralco vezető fejlesztő és gyártó vállalat a standard illetve egyedi megrendelésre készülő minőségi sugárrekeszek területén. Központjuk és gyártóbázisuk Olaszországban, Biassomo városában helyezkedik el. 1974 óta foglalkoznak röntgen sugárrekeszek gyártásával. Rendkívül széles termékskálájuk alkalmas szinte bármely röntgen-terület kiszolgálására, az állatgyógyászati célú készülékektől, a mobil-röntgen alkalmazásokon át, egészen a bonyolult kardiovaszkuláris röntgenrendszerekig, akár CAN kommunikációval és motoros íriszblendével is.

R309 R605QASM R104F

A Pascal Team kft rövid szállítási határidővel és kiemelkedően jó feltételekkel vállalja a Ralco gyártmányú sugárrekeszek teljes skálájának forgalmazását, üzembe helyezését és szakszerű szervizelését. A megrendelt termékeket jobbára hazai raktárbázisról tudjuk szállítani.

Hírek, aktualitások

ECR 2017

ECR logo Az ECR2017 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját. Több mint 100 országból több mint 20.000 látogató tekintette meg a tudományos és oktató programokat, és a hozzájuk csatlakozó technikai szakkiállítást. A világ minden tájáról érkező kiállítók itt mutatták be legújabb kutatási és fejlesztési eredményeiket.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is. Tudásszomját, szorgalmát, a különböző tudományterületeken párhuzamosan folytatott kitartó és eredményes tevékenységét példaképnek tekintjük, és elismerő tiszteletünk jeléül választottuk őt névadónkul ....

Tovább ....