RALCO - kézi és motoros működtetésű sugárrekeszek

Ralco_logo

Kollimátorok minden alkalmazáshoz

A Ralco vezető fejlesztő és gyártó vállalat a standard illetve egyedi megrendelésre készülő minőségi sugárrekeszek területén. Központjuk és gyártóbázisuk Olaszországban, Biassomo városában helyezkedik el. 1974 óta foglalkoznak röntgen sugárrekeszek gyártásával. Rendkívül széles termékskálájuk alkalmas szinte bármely röntgen-terület kiszolgálására, az állatgyógyászati célú készülékektől, a mobil-röntgen alkalmazásokon át, egészen a bonyolult kardiovaszkuláris röntgenrendszerekig, akár CAN kommunikációval és motoros íriszblendével is.

R309 R605QASM R104F

A Pascal Team kft rövid szállítási határidővel és kiemelkedően jó feltételekkel vállalja a Ralco gyártmányú sugárrekeszek teljes skálájának forgalmazását, üzembe helyezését és szakszerű szervizelését. A megrendelt termékeket jobbára hazai raktárbázisról tudjuk szállítani.

Hírek, aktualitások

ECR 2019

ECR logo Az ECR2019 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is ....

Tovább ....