VIDAR - orvosi filmdigitalizálók

Orvosi filmdigitalizálók a világ elsőszámú gyártójától

A VIDAR a világ elismerten legjelentősebb orvosi filmdigitalizáló készülékeket gyártó cége. 25 éves fejlesztő-gyártó tapasztalatuknak és a minőségi készülékgyártásba vetett szilárd meggyőződésüknek köszönhetően mára világpiaci részesedésük több mint 95%-os ezen a területen.

Vidar building A cég központja Észak-Virginiában van, itt fejlesztik és gyártják a speciálisan radiologiai, onkológiai, mammográfiai és fogászati szakterületekre tervezett világszínvonalú film-szkennereiket. Termékeik legfőbb jellemzője az egyedülálló képminőség és a magas megbízhatóság. Több mint 100 céggel működnek együtt illetve látják el őket világszínvonalú berendezéseikkel - többek közt olyan ismert orvostechnikai világcégeket, mint például Varian, GE, Siemens, Hologic, Philips, Fuji, Agfa, Carestream, iCAD. A termékek és szolgáltatások folyamatos fejlesztésének köszönhetően a VIDAR filmdigitalizálók minden vevői igényre hosszú élettamú és költséghatékony megoldást kínálnak.

A VIDAR filmdigitalizálók legfontosabb alkalmazási területe a hagyományos röntgenfilmek bedigitalizálása és a digitális képek elküldése a PACS rendszerbe tárolás és további feldolgozás céljára. Ennek érdekében az olvasó készülékbe helyezett filmet egy precíziós hajtómű egyenletes sebességgel végighúzza a nagybontású digitalizáló fej előtt, amely elektromos jelekké alakítja a képi információt és rögtön meg is jeleníti a munkaállomás monitorán. A képek és a páciensek összerendelése a PACS-ból kapott DICOM munkalista alapján történik, így a bedigitalizált képek már a hozzá tartozó paciensadatok mellé kerülnek letárolásra a PACS rendszerbe. Természetesen a bedigitalizált képek helyben nyomtatással sokszorosíthatók, vagy CD/DVD adathordozóra is másolhatók.

A VIDAR filmdigitalizálók az orvosi alkalmazási igények teljes skáláját lefedik, így nem csak általános röntgen, CT, MR, ultrahang és nukleár medicinás filmek digitalizálásához kínálnak készülékeket, de mammográfiás és denetál alkalmazásokhoz is. Egyedül a VIDAR készülékek rendelkeznek a piacon a kimagaslóan magas 32 bites szürkeárnyalatnyi adatszélességel.

A Pascal Team Kft igen kedvező feltételekkel vállalja VIDAR gyártmányú filmdigitalizálók szállítását, üzembe helyezését és szakszerű szervizelését. A megrendelt termékeket többnyire Európai raktárbázisból, igen rövid határidővel tudjuk szállítani. Igény esetén kölcsön- vagy lízingfedezetet is tudunk ajánlani.

Hírek, aktualitások

ECR 2019

ECR logo Az ECR2019 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is ....

Tovább ....