Termékbiztonság

Csak olyan beszállítókkal dolgozunk, akiknél a megfelelő és folyamatos minőség és biztonság garantált.

ISO_logo ISO_logo

Az általunk képviselt cégek termékei mind nagy-megbízhatóságú, magas műszaki színvonalú, az orvostechnikai eszközökre vonatkozó ISO 13485 szabvány szerint tervezett és gyártott készülékek. Rendelkeznek a forgalomba hozatalhoz szükséges CE jelzettel, illetve az üzembe-helyezéshez, használathoz és szervizeléshez a megfelelő dokumentációkkal.

A készülékekre, típustól függően 1-3 év garanciát, és minimum 10 éves alkatrész utánpótlást biztosítunk.

Ralco CE Ralco 13485

Hírek, aktualitások

ECR 2017

ECR logo Az ECR2017 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját. Több mint 100 országból több mint 20.000 látogató tekintette meg a tudományos és oktató programokat, és a hozzájuk csatlakozó technikai szakkiállítást. A világ minden tájáról érkező kiállítók itt mutatták be legújabb kutatási és fejlesztési eredményeiket.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is. Tudásszomját, szorgalmát, a különböző tudományterületeken párhuzamosan folytatott kitartó és eredményes tevékenységét példaképnek tekintjük, és elismerő tiszteletünk jeléül választottuk őt névadónkul ....

Tovább ....