Egyedi műszergyártás

SolidEdge Machine Soldering

Vállaljuk azon elektromos vagy elektromechanikus rendszerek egyedi vagy kis-sorozatú gyártását, melyek tervezési folyamatát is tőlünk rendelték meg. Komplett gyártási megoldást kínálunk, mely magába foglalja a technologizálás, alkatrészgyártás, NYÁK beültetés- és bemérés, mechanikai szerelés, kábelezés, rendszer-tesztelés, csomagolás és szállítás minden szükséges lépését, de igény esetén elvállaljuk akár csak egy-egy részfolyamat önálló kivitelezését is (pl. NYÁK beültetés- és bemérés).

Assembling Boxes

Hírek, aktualitások

ECR 2017

ECR logo Az ECR2017 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját. Több mint 100 országból több mint 20.000 látogató tekintette meg a tudományos és oktató programokat, és a hozzájuk csatlakozó technikai szakkiállítást. A világ minden tájáról érkező kiállítók itt mutatták be legújabb kutatási és fejlesztési eredményeiket.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is. Tudásszomját, szorgalmát, a különböző tudományterületeken párhuzamosan folytatott kitartó és eredményes tevékenységét példaképnek tekintjük, és elismerő tiszteletünk jeléül választottuk őt névadónkul ....

Tovább ....