Egyedi műszergyártás

SolidEdge Machine Soldering

Vállaljuk azon elektromos vagy elektromechanikus rendszerek egyedi vagy kis-sorozatú gyártását, melyek tervezési folyamatát is tőlünk rendelték meg. Komplett gyártási megoldást kínálunk, mely magába foglalja a technologizálás, alkatrészgyártás, NYÁK beültetés- és bemérés, mechanikai szerelés, kábelezés, rendszer-tesztelés, csomagolás és szállítás minden szükséges lépését, de igény esetén elvállaljuk akár csak egy-egy részfolyamat önálló kivitelezését is (pl. NYÁK beültetés- és bemérés).

Assembling Boxes

Hírek, aktualitások

ECR 2019

ECR logo Az ECR2019 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is ....

Tovább ....