KMOP-1.1.4.-11/B-2012-0119

A Pascal Team Kft. 2012-ben megnyerte első európai uniós pályázatát a Közép-Magyarországi Operatív Program keretén belül meghirdetett "Innovációs eredmények hasznosításának támogatása mikro- kis- és középvállalkozások részére" című pályázati kiíráson.

A KMOP-1.1.4-11/B-2012-0119 azonosító számú, "Max-X DR Boss munkaállomás továbbfejlesztése egy igazán korszerű, moduláris felépítésű, multifunkciós, a mainál sokkal piacképesebb termékké" című pályázat célja a már korábban kifejlesztett MAX-X DR Boss nevű röntgenvezérlő munkaállomás -, ami egy korszerű érintőképernyős modalitás vezérlő röntgenkép-detektorral és dokkolóval - továbbfejlesztése volt, hogy versenyképesebb szolgáltatásokat kínálva a külföldi piacokon is meg tudjon jelenni cégünk a rendszereinkkel.

A pályázatnak köszönhetően számos fejlesztő mérnök alkalmazására is sor került, de beszerzésre került több speciális röntgentechnikai eszköz is.

A 31,52 millió forintos összköltségű, 65%-os támogatástartalmú -, vagyis 20,49 millió forintos szerződött támogatási összegű - projekt megvalósítása 2015. januárjában sikeresen zárult. Jelenleg a projekt fenntartási időszaka zajlik, mely 2018. dec. 31-ig tart.

Hírek, aktualitások

ECR 2017

ECR logo Az ECR2017 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját. Több mint 100 országból több mint 20.000 látogató tekintette meg a tudományos és oktató programokat, és a hozzájuk csatlakozó technikai szakkiállítást. A világ minden tájáról érkező kiállítók itt mutatták be legújabb kutatási és fejlesztési eredményeiket.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is. Tudásszomját, szorgalmát, a különböző tudományterületeken párhuzamosan folytatott kitartó és eredményes tevékenységét példaképnek tekintjük, és elismerő tiszteletünk jeléül választottuk őt névadónkul ....

Tovább ....