ECR 2017

Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás

Az ECR2017 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját. Több mint 100 országból több mint 20.000 látogató tekintette meg a tudományos és oktató programokat, és a hozzájuk csatlakozó technikai szakkiállítást. A világ minden tájáról érkező kiállítók itt mutatták be legújabb kutatási és fejlesztési eredményeiket.

A komplett röntgenrendszereink mellett a kiállításon bemutattuk új Retrofit csomagunkat is, melyet elsősorban meglévő analóg felvételi vagy átvilágító röntgenrendszerek költséghatékony utólagos digitalizálására fejlesztettünk ki.

A röntgentechnika úttörőinek tisztelegve kiállítottunk egy fából készült, 100 éves muzeális röntgenkészüléket is, mint a mai korszerű, számítógép-vezérelt, digitális röntgenrendszerek ősét. A fogadtatás minden várakozásunkat felülmúlta, hiszen majd minden látogató, aki elhaladt a standunk előtt, megállt egy pillanatra megemlékezve a radiológia történelmének ismert és ismeretlen hőseire.

ECR 2017

Hírek, aktualitások

ECR 2019

ECR logo Az ECR2019 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is ....

Tovább ....

Hírek, aktualitások

ECR logo