ECR 2017

Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás

Az ECR2017 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját. Több mint 100 országból több mint 20.000 látogató tekintette meg a tudományos és oktató programokat, és a hozzájuk csatlakozó technikai szakkiállítást. A világ minden tájáról érkező kiállítók itt mutatták be legújabb kutatási és fejlesztési eredményeiket.

A komplett röntgenrendszereink mellett a kiállításon bemutattuk új Retrofit csomagunkat is, melyet elsősorban meglévő analóg felvételi vagy átvilágító röntgenrendszerek költséghatékony utólagos digitalizálására fejlesztettünk ki.

A röntgentechnika úttörőinek tisztelegve kiállítottunk egy fából készült, 100 éves muzeális röntgenkészüléket is, mint a mai korszerű, számítógép-vezérelt, digitális röntgenrendszerek ősét. A fogadtatás minden várakozásunkat felülmúlta, hiszen majd minden látogató, aki elhaladt a standunk előtt, megállt egy pillanatra megemlékezve a radiológia történelmének ismert és ismeretlen hőseire.

ECR 2017

Hírek, aktualitások

ECR 2017

ECR logo Az ECR2017 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját. Több mint 100 országból több mint 20.000 látogató tekintette meg a tudományos és oktató programokat, és a hozzájuk csatlakozó technikai szakkiállítást. A világ minden tájáról érkező kiállítók itt mutatták be legújabb kutatási és fejlesztési eredményeiket.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is. Tudásszomját, szorgalmát, a különböző tudományterületeken párhuzamosan folytatott kitartó és eredményes tevékenységét példaképnek tekintjük, és elismerő tiszteletünk jeléül választottuk őt névadónkul ....

Tovább ....

Hírek, aktualitások

ECR logo