Időszakos felülvizsgálat

A röntgendiagnozis minősége alapvetően függ a felhasznált röntgentechnikai rendszer minőségi állapotától.

Testpattern Sensitometer

A röntgenrendszerek működési biztonságának és minőségének megfelelő szinten tartása érdekében a 16/2006 (III.27.) EüM rendelet 17.§-a, illetve 13. számú melléklete értelmében a diagnosztikai röntgenberendezéseket (a fogászati röntgenek és a CT készülékek kivételével) kétévente időszakos állapotvizsgálatnak kell alávetni. A vizsgálatot csak az OTH által kijelölt, megfelelő műszerezettséggel rendelkező szerviz szervezetek végezhetik, és a vizsgálat végén, annak eredményétől függően, pecsétes igazoló címkével kell ellátni a vizsgált berendezést.

Cégünk az orvos-diagnosztikai röntgenberendezések és rendszerek időszakos állapotvizsgálatát a rendelet szerinti előírásoknak mindenben megfelelően látja el.

Hírek, aktualitások

ECR 2017

ECR logo Az ECR2017 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját. Több mint 100 országból több mint 20.000 látogató tekintette meg a tudományos és oktató programokat, és a hozzájuk csatlakozó technikai szakkiállítást. A világ minden tájáról érkező kiállítók itt mutatták be legújabb kutatási és fejlesztési eredményeiket.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is. Tudásszomját, szorgalmát, a különböző tudományterületeken párhuzamosan folytatott kitartó és eredményes tevékenységét példaképnek tekintjük, és elismerő tiszteletünk jeléül választottuk őt névadónkul ....

Tovább ....