Időszakos felülvizsgálat

A röntgendiagnozis minősége alapvetően függ a felhasznált röntgentechnikai rendszer minőségi állapotától.

Testpattern Sensitometer

A röntgenrendszerek működési biztonságának és minőségének megfelelő szinten tartása érdekében a 16/2006 (III.27.) EüM rendelet 17.§-a, illetve 13. számú melléklete értelmében a diagnosztikai röntgenberendezéseket (a fogászati röntgenek és a CT készülékek kivételével) kétévente időszakos állapotvizsgálatnak kell alávetni. A vizsgálatot csak az OTH által kijelölt, megfelelő műszerezettséggel rendelkező szerviz szervezetek végezhetik, és a vizsgálat végén, annak eredményétől függően, pecsétes igazoló címkével kell ellátni a vizsgált berendezést.

Cégünk az orvos-diagnosztikai röntgenberendezések és rendszerek időszakos állapotvizsgálatát a rendelet szerinti előírásoknak mindenben megfelelően látja el.

Hírek, aktualitások

ECR 2019

ECR logo Az ECR2019 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is ....

Tovább ....