VARIAN - röntgen csövek és DR detektorok

PaxScan4030A

A világ vezető röntgencső és DR flat-panel gyártója

PaxScan Varian factory

A Varian cég az USA egyik legrégibb és legismertebb röntgengyártó vállalata. Vezető az orvosi-, tudományos- és ipari- alkalmazású röntgencsövek illetve digitális detektorok fejlesztése és gyártása területén, de emellett csomagátvilágító és ipari anyagszerkezet-vizsgáló alkalmazásokhoz is készítenek képalkotó részegységeket. A Kaliforniai központú vállalat üzemeiben több mint 400 féle röntgencsövet és többfajta DR detektort gyártanak – köztük a 60 kép/másodperc sebességű PaxScan2020+ típusút, a világ leggyorsabb dinamikus flat-panel detektorát. A 4800 alkalmazottat foglalkoztató vállalkozásnak 60 országban van kereskedelmi, illetve szerviz kirendeltsége.

Varian tubes

A Pascal Team kft rövid határidővel és igen kedvező árakkal vállalja Varian gyártmányú röntgencsövek, digitális flat panel detektorok és kiegészítő egységek forgalmazását. A Varian cég igen széles skálában gyárt helyettesítő röntgencsöveket is – ez azt jelenti, hogy más gyártók (Comet, Dunlee, Elscint, GE, Picker, Philips, Shimadzu, Toshiba, Siemens) csöveinek szerviz-cseréjéhez kínál kedvező árfekvésben méret-kompatibilis cserecsöveket. Ez főleg szervizvállalkozásoknak nyújt takarékos alternatív megoldást a sokszor igen magas árszintű, eredeti beszerzésű röntgencsövek kiváltására, de nagy segítséget jelent megszűnt típusok (pl. Comet) pótlásánál is. A megrendelt termékeket többnyire Európai raktárbázisból, igen rövid határidővel tudjuk szállítani. Igény esetén vállaljuk ezen egységek helyszíni szakszerű cseréjét és újrakalibrálását is. Termékeinkhez kölcsön- vagy lízingfedezetet is tudunk ajánlani.

Hírek, aktualitások

ECR 2019

ECR logo Az ECR2019 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is ....

Tovább ....