VARIAN - röntgen csövek és DR detektorok

PaxScan4030A

A világ vezető röntgencső és DR flat-panel gyártója

PaxScan Varian factory

A Varian cég az USA egyik legrégibb és legismertebb röntgengyártó vállalata. Vezető az orvosi-, tudományos- és ipari- alkalmazású röntgencsövek illetve digitális detektorok fejlesztése és gyártása területén, de emellett csomagátvilágító és ipari anyagszerkezet-vizsgáló alkalmazásokhoz is készítenek képalkotó részegységeket. A Kaliforniai központú vállalat üzemeiben több mint 400 féle röntgencsövet és többfajta DR detektort gyártanak – köztük a 60 kép/másodperc sebességű PaxScan2020+ típusút, a világ leggyorsabb dinamikus flat-panel detektorát. A 4800 alkalmazottat foglalkoztató vállalkozásnak 60 országban van kereskedelmi, illetve szerviz kirendeltsége.

Varian tubes

A Pascal Team kft rövid határidővel és igen kedvező árakkal vállalja Varian gyártmányú röntgencsövek, digitális flat panel detektorok és kiegészítő egységek forgalmazását. A Varian cég igen széles skálában gyárt helyettesítő röntgencsöveket is – ez azt jelenti, hogy más gyártók (Comet, Dunlee, Elscint, GE, Picker, Philips, Shimadzu, Toshiba, Siemens) csöveinek szerviz-cseréjéhez kínál kedvező árfekvésben méret-kompatibilis cserecsöveket. Ez főleg szervizvállalkozásoknak nyújt takarékos alternatív megoldást a sokszor igen magas árszintű, eredeti beszerzésű röntgencsövek kiváltására, de nagy segítséget jelent megszűnt típusok (pl. Comet) pótlásánál is. A megrendelt termékeket többnyire Európai raktárbázisból, igen rövid határidővel tudjuk szállítani. Igény esetén vállaljuk ezen egységek helyszíni szakszerű cseréjét és újrakalibrálását is. Termékeinkhez kölcsön- vagy lízingfedezetet is tudunk ajánlani.

Hírek, aktualitások

ECR 2017

ECR logo Az ECR2017 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját. Több mint 100 országból több mint 20.000 látogató tekintette meg a tudományos és oktató programokat, és a hozzájuk csatlakozó technikai szakkiállítást. A világ minden tájáról érkező kiállítók itt mutatták be legújabb kutatási és fejlesztési eredményeiket.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is. Tudásszomját, szorgalmát, a különböző tudományterületeken párhuzamosan folytatott kitartó és eredményes tevékenységét példaképnek tekintjük, és elismerő tiszteletünk jeléül választottuk őt névadónkul ....

Tovább ....