Szervíz, üzembe helyezés, karbantartás

Oscilloscope1 Tools

Saját gyártású illetve forgalmazású készülékeink illetve rendszereink installálása mellett vállaljuk idegen gyártású röntgen rendszerek átalánydíjas vagy eseti szervizelését, karbantartását illetve időszakos felülvizsgálatát is, egyedi megállapodás alapján. A munkálatok elvégzéséhez szükséges eszközökkel, tanúsítványokkal és megfelelően képzett szakemberekkel rendelkezünk. Jól felszerelt szerviz-műhelyünk és több mint 25 éves röntgen fejlesztési és szervizelési tapasztalatunk biztos alapot adnak ezen feladatok gyors és szakszerű kivitelezésére, méghozzá igen kedvező árakon!

Kérjük ilyen igény esetén hívjon minket telefonon, vagy írjon e-mailt és mi megkeressük Önt!

Külföldön forgalomba hozott termékeink azonosan magas minőségű szerviz-kiszolgálását jól képzett helyi szervízcégekkel kötött szerződésekkel biztosítjuk.

HV tester Laptop

Hírek, aktualitások

ECR 2019

ECR logo Az ECR2019 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is ....

Tovább ....