Menedzsment

Gyorgy Szalai SZALAI GYÖRGY ügyvezető igazgató, alapítója és fő tulajdonosa a Pascal Team kft-nek. Emellett résztulajdonos és alapító tag az Innomed Medical Zrt-ben. Kitartó és sikeres szakmai munkásságának eredményeként mára a magyar orvosi röntgen-üzletág egyik meghatározó szereplőjévé vált.

Szakmai háttér

Gépésztechnikus, programozó matematikus, hardver-szoftver fejlesztőmérnök, szervizmérnök, fejlesztésvezető, műszaki kereskedő, ügyvezető igazgató, több mint 25 éves röntgenszakmai tapasztalattal. Számos kutatás-fejlesztési témában illetve pályázatban vett részt, jobbára mint projektvezető (az első hazai CT, az első hazai nagyfrekvenciás röntgengenerátor {TOP-X}, az első hazai digitális vonalszkenneres tüdőszűrő, az első hazai digitális CCD spot-rendszer, CR és DR flat-panel rendszerek, PACS és tüdő-CAD szoftverek stb. kifejlesztésében). Jelentős tapasztalatokat szerzett Lorad, Trixell, Thales, Philips, Konica, Sony, Canon digitális rendszerek illesztése, installálása, szervizelése illetve forgalmazása terén. Több mint egy évet töltött fejlesztőmérnökként az USA-ban illetve Oroszországban, emellett számos szerviz- és üzleti úton vett részt (USA, Kína, Oroszország, Észtország, Szerbia, Ausztria, Németország, Törökország, Szlovákia, Franciaország, Hollandia …).

TV interjú a digitális tüdőszűrésről 2009 április 12-én a TV2 adásában

A video file lejátszásához nyomja meg az indító gombot!

Hírek, aktualitások

ECR 2017

ECR logo Az ECR2017 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját. Több mint 100 országból több mint 20.000 látogató tekintette meg a tudományos és oktató programokat, és a hozzájuk csatlakozó technikai szakkiállítást. A világ minden tájáról érkező kiállítók itt mutatták be legújabb kutatási és fejlesztési eredményeiket.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is. Tudásszomját, szorgalmát, a különböző tudományterületeken párhuzamosan folytatott kitartó és eredményes tevékenységét példaképnek tekintjük, és elismerő tiszteletünk jeléül választottuk őt névadónkul ....

Tovább ....