Menedzsment

Gyorgy Szalai SZALAI GYÖRGY ügyvezető igazgató, alapítója és fő tulajdonosa a Pascal Team kft-nek. Emellett résztulajdonos és alapító tag az Innomed Medical Zrt-ben. Kitartó és sikeres szakmai munkásságának eredményeként mára a magyar orvosi röntgen-üzletág egyik meghatározó szereplőjévé vált.

Szakmai háttér

Gépésztechnikus, programozó matematikus, hardver-szoftver fejlesztőmérnök, szervizmérnök, fejlesztésvezető, műszaki kereskedő, ügyvezető igazgató, több mint 25 éves röntgenszakmai tapasztalattal. Számos kutatás-fejlesztési témában illetve pályázatban vett részt, jobbára mint projektvezető (az első hazai CT, az első hazai nagyfrekvenciás röntgengenerátor {TOP-X}, az első hazai digitális vonalszkenneres tüdőszűrő, az első hazai digitális CCD spot-rendszer, CR és DR flat-panel rendszerek, PACS és tüdő-CAD szoftverek stb. kifejlesztésében). Jelentős tapasztalatokat szerzett Lorad, Trixell, Thales, Philips, Konica, Sony, Canon digitális rendszerek illesztése, installálása, szervizelése illetve forgalmazása terén. Több mint egy évet töltött fejlesztőmérnökként az USA-ban illetve Oroszországban, emellett számos szerviz- és üzleti úton vett részt (USA, Kína, Oroszország, Észtország, Szerbia, Ausztria, Németország, Törökország, Szlovákia, Franciaország, Hollandia …).

TV interjú a digitális tüdőszűrésről 2009 április 12-én a TV2 adásában

A video file lejátszásához nyomja meg az indító gombot!

Hírek, aktualitások

ECR 2019

ECR logo Az ECR2019 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is ....

Tovább ....