Időszakos felülvizsgálat

Testpattern Sensitometer

A röntgenrendszerek működési biztonságának megfelelő szinten tartása érdekében a 16/2006 (III.27.) EüM rendelet 17.§-a, illetve 13. számú melléklete értelmében a diagnosztikai röntgenberendezéseket (a fogászati röntgenek és a CT készülékek kivételével) kétévente időszakos állapotvizsgálatnak kell alávetni. A vizsgálatot csak az OTH által kijelölt, megfelelő műszerezettséggel rendelkező szerviz szervezetek végezhetik, és a vizsgálat végén, annak eredményétől függően, pecsétes igazoló címkével kell ellátni a vizsgált berendezést.

Cégünk vállalja orvos-diagnosztikai röntgenberendezések és rendszerek rendelet szerinti, szakszerű időszakos állapotvizsgálatát, nem csak az általunk forgalmazott termékekre.

Kérjük ilyen igény esetén hívjon minket telefonon, vagy írjon e-mailt és mi megkeressük Önt!

Hírek, aktualitások

ECR 2019

ECR logo Az ECR2019 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is ....

Tovább ....