Szlogenünk

„Pascal Team – a megoldást kínáljuk 1993 óta”.

Horizon Handshake Doctor

Ezzel azt kívánjuk kifejezni, hogy célunk az adott egyedi vevői igényeknek leginkább megfelelő, testre-szabott megoldások kidolgozása és megvalósítása. Ez vonatkozik úgy a fejlesztési tevékenységeinkre, mint az általunk forgalmazott készülékek és rendszerek kialakítására. Minden tekintetben arra törekszünk, hogy a vevők igényeinek mind műszakilag, mind pénzügyi konstrukciójában a legjobban megfelelő megoldást kínáljuk.

Hírek, aktualitások

ECR 2019

ECR logo Az ECR2019 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is ....

Tovább ....