Szervíz, karbantartás

Az összes általunk forgalmazott termékhez, garancia időn belül, és azon túl is, magas minőségi színvonalú hazai szerviz-hátteret biztosítunk.

Service Ocsilloscope

A munkálatok elvégzéséhez a szükséges eszközökkel, tanúsítványokkal, és a megfelelően képzett szakemberekkel rendelkezünk. A több mint 25 éves röntgenfejlesztési és szervizelési tapasztalatnak köszönhetően gyors és precíz hibafeltárást és javítást tudunk végezni.

Külföldi értékesítéseink hasonlóan magas színvonalú ellátását jól-felszerelt, kiképzett helyi szervízcégeken keresztül biztosítjuk.

Hírek, aktualitások

ECR 2019

ECR logo Az ECR2019 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is ....

Tovább ....