Szervíz, karbantartás

Az összes általunk forgalmazott termékhez, garancia időn belül, és azon túl is, magas minőségi színvonalú hazai szerviz-hátteret biztosítunk.

Service Ocsilloscope

A munkálatok elvégzéséhez a szükséges eszközökkel, tanúsítványokkal, és a megfelelően képzett szakemberekkel rendelkezünk. A több mint 25 éves röntgenfejlesztési és szervizelési tapasztalatnak köszönhetően gyors és precíz hibafeltárást és javítást tudunk végezni.

Külföldi értékesítéseink hasonlóan magas színvonalú ellátását jól-felszerelt, kiképzett helyi szervízcégeken keresztül biztosítjuk.

Hírek, aktualitások

ECR 2017

ECR logo Az ECR2017 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját. Több mint 100 országból több mint 20.000 látogató tekintette meg a tudományos és oktató programokat, és a hozzájuk csatlakozó technikai szakkiállítást. A világ minden tájáról érkező kiállítók itt mutatták be legújabb kutatási és fejlesztési eredményeiket.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is. Tudásszomját, szorgalmát, a különböző tudományterületeken párhuzamosan folytatott kitartó és eredményes tevékenységét példaképnek tekintjük, és elismerő tiszteletünk jeléül választottuk őt névadónkul ....

Tovább ....