Bemutatkozás

A Pascal Team kereskedelmi és mérnöki szolgáltató kft-t programozói, áramkör tervezési, röntgentechnikai és pénzügy-számviteli ismeretekkel rendelkező mérnökök alapították 1993-ban.

ScreenshotPIC Powermodule1 Varian B100

Vállalkozásunk fő profilja az egyedi megrendelésekre készülő, speciális hardver és szoftver fejlesztések kivitelezése, valamint minőségi készülékek és rendszerek forgalmazása illetve szervizelése - főleg az egészségügyi berendezések és szolgáltatások területén. A több mint 25 éves röntgenfejlesztési és szervizelési tapasztalatnak köszönhetően közreműködésünkkel számos sikeres termék és megoldás született, jobbára a beágyazott rendszerek és a digitális képfeldolgozás területén. Jól felszerelt szerviz műhelyünk és magasan képzett szerviz mérnökeink szakszerű és gyors ellátást biztosítanak akár a nap 24 órájában. A hazai szolgáltatások mellett fontosnak tekintjük a nemzetközi együttműködésekben rejlő lehetőségek kiaknázását is, így sokéves, jó üzleti kapcsolatot ápolunk több külföldi partnerünkkel is.

Varian Codonics Ralco

Hírek, aktualitások

ECR 2019

ECR logo Az ECR2019 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is ....

Tovább ....