Planmed - Digitális és analóg mammográfok

Planmed portfolio

2D és 3D mammográfok szűrési és klinikai alkalmazásokra

A Planmed cég a világ egyik vezető mammográfiai célú orvosi készülékek fejlesztésére és gyártására szakosodott vállalata. A Planmeca csoport tagjaként a világ legnagyobb családi tulajdonban lévő röntgengyártója. A vállalatcsoport tevékenységét az 1970-es évek elején kezdte fogászati röntgenberendezések fejlesztésével és gyártásával. Első saját fejlesztésű mammográfiás készüléküket az 1989-es RSNA kiállításon mutattát be, 2005-től pedig már teljesmezős digitális készülékeket is ajánlanak.

Planmed facility

A Planmed fejlesztő és gyártó központja Finnország fővárosában, Helsinkiben van. A cég saját kézben tartja a komplett mechanikai-, hardver- és szoftverfejlesztést, valamint a gyártás teljes folyamatát.

Mára a Planmed olyan komplett mammográfiai portfólióval rendelkezik, mely megoldást kínál minden igényre és szakterületi alkalmazásra:

Planmed Sophie Classic S - analóg mammográf
Planmed Clarity S - költséghatékony digitális mammográf szűrési és 2D biopsziás célokra
Planmed Clarity 2D - nagyteljesítményű digitális mammográf szűrési és biopsziás célokra
Planmed Clarity 3D - digitális 3D mammográf DBT tomoszintézissel és sztereo biopsziával
Planmed MaxView - motoros emlő-pozícionáló rendszer
Planmed ClarityGuide - sztereotaxiás biopszia rendszer
Planmed CAD - automata képkiértékelő CAD szoftver

A Pascal Team Kft igen kedvező feltételekkel vállalja Planmed gyártmányú mammográfiás rendszerek és kiegészítők szállítását, üzembe helyezését és szakszerű szervizelését. A megrendelt termékeket Európai raktárbázisból, igen rövid határidővel tudjuk szállítani. Igény esetén kölcsön- vagy lízingfedezetet is tudunk ajánlani.

Hírek, aktualitások

ECR 2019

ECR logo Az ECR2019 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is ....

Tovább ....