SIAS - fix és mobil C-ívek, angiós és katéter asztalok, injektorok

SIAS portfolio

Speciális rendszerek kardiológiai, angiós és érsebészeti alkalmazásokra

A SIAS cég a világ egyik vezető kardiológiai, angiográfiai és érsebészeti célú orvosi készülékek kifejlesztésére és gyártására szakosodott vállalata. Európában egyedül a SIAS gyárt angiográfiás és TAC célú kontrasztanyag befecskendezőket és a világon egyedül ők gyártanak olyan széles készülék-skálát, mely elégséges egy hemodinamikai munkahely komplett alap-felszereléséhez.

SIAS facility

A SIAS fejlesztő és gyártó központja Olaszország fejlett iparú északi régiójában, Bologna városában van. A cég saját kézben tartja a komplett mechanikai-, hardver- és szoftverfejlesztést, valamint a gyártás, értékesítés és szervizellátás teljes folyamatát, de kutatási/fejlesztési projektjeiben folyamatosan szorosan együttműködik a helyi nagyhírű egyetemmel is (a Bolognai egyetem a nyugati civilizáció legrégebbi, 1088-ban alapított egyeteme).

A 80-as évek végétől a SIAS cég vezető szerepet tölt be az innovatív megoldások kifejlesztése és szakterületi alkalmazása területén. Néhány példa nemzetközi sikereikből:

▪ 1990 ▪ Az első nem-monoblokkos C-íves mobil röntgenkészülék kifejlesztése (amelyben a röntgencső nincs egybeépítve a nagyfeszültségű tankkal)
▪ 1997 ▪ Az első kényszer-léghűtéses mobil C-íves készülék kifejlesztése
▪ 1999 ▪ Az első teljesen motoros mobil C-íves készülék kifejlesztése
▪ 2004 ▪ Az első kettős-hűtésű (léghűtés+folyadékhűtés) monoblokkos C-íves mobil kifejlesztése
▪ 2005 ▪ Az első kettős-hűtésű nem-monoblokkos C-íves mobil készülék kifejlesztése
▪ 2006 ▪ Az első kettős-tápellátású (hálózat + akkumulátor) mobil C-íves készülék kifejlesztése a képtároló kocsijába épített speciális akkuegységgel

A Pascal Team kft igen kedvező feltételekkel vállalja SIAS gyártmányú készülékek és rendszerek szállítását, üzembe helyezését és szakszerű szervizelését. A megrendelt termékeket Európai raktárbázisból, igen rövid határidővel tudjuk szállítani. Igény esetén kölcsön- vagy lízingfedezetet is tudunk ajánlani.

Hírek, aktualitások

ECR 2017

ECR logo Az ECR2017 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját. Több mint 100 országból több mint 20.000 látogató tekintette meg a tudományos és oktató programokat, és a hozzájuk csatlakozó technikai szakkiállítást. A világ minden tájáról érkező kiállítók itt mutatták be legújabb kutatási és fejlesztési eredményeiket.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is. Tudásszomját, szorgalmát, a különböző tudományterületeken párhuzamosan folytatott kitartó és eredményes tevékenységét példaképnek tekintjük, és elismerő tiszteletünk jeléül választottuk őt névadónkul ....

Tovább ....