CODONICS - professzionális képdokumentáló rendszerek

A video file lejátszásához nyomja meg az indító gombot!

A legkorszerűbb DICOM nyomtatási és CD/DVD archiválási megoldások.

CD_XR A Codonics cég az orvosi képdokumentálási megoldások területén a világ vezető cége. Egyedülálló minőségű nyomtató és adattároló készülékcsaládjuk fejlesztése és gyártása az USA-ban, Middleburg Heights-ben lévő központjukban történik. Nemzetközi kereskedelmi és szerviz hálózatuk több mint 110 országra terjed ki, termékeik megtalálhatók több tízezer kórházban, magán praxisban, mobil applikációban és állami egészségügyi intézményben világszerte.

A Codonics úttörő szerepet játszott az orvosi nyomtatás történetében, mikor a világon elsőként kifejlesztette a színes DICOM printert. Akár fólia, vagy színes- illetve fekete/fehér papírnyomtatásról van szó, akár CD vagy DVD írás/olvasás a feladat, a Codonics termékek tartósan kiváló minőséget biztosítanak a diagnosztizáló és a beutaló orvosnak egyaránt, de archiválási és oktatási célokra is tökéletes megoldást jelentenek.

A Pascal Team kft az általa forgalmazott digitális rendszerek részeként, igen kedvező feltételekkel vállalja Codonics gyártmányú DICOM nyomtatók, CD/DVD írók/olvasók, digitális képszerverek és videojel-DICOM illesztők szállítását, üzembe helyezését és szakszerű szervizelését. A megrendelt termékeket többnyire Európai raktárbázisból, igen rövid határidővel tudjuk szállítani. Igény esetén kölcsön- vagy lízingfedezetet is tudunk ajánlani.

Hírek, aktualitások

ECR 2017

ECR logo Az ECR2017 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját. Több mint 100 országból több mint 20.000 látogató tekintette meg a tudományos és oktató programokat, és a hozzájuk csatlakozó technikai szakkiállítást. A világ minden tájáról érkező kiállítók itt mutatták be legújabb kutatási és fejlesztési eredményeiket.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is. Tudásszomját, szorgalmát, a különböző tudományterületeken párhuzamosan folytatott kitartó és eredményes tevékenységét példaképnek tekintjük, és elismerő tiszteletünk jeléül választottuk őt névadónkul ....

Tovább ....