CODONICS - professzionális képdokumentáló rendszerek

A video file lejátszásához nyomja meg az indító gombot!

A legkorszerűbb DICOM nyomtatási és CD/DVD archiválási megoldások.

CD_XR A Codonics cég az orvosi képdokumentálási megoldások területén a világ vezető cége. Egyedülálló minőségű nyomtató és adattároló készülékcsaládjuk fejlesztése és gyártása az USA-ban, Middleburg Heights-ben lévő központjukban történik. Nemzetközi kereskedelmi és szerviz hálózatuk több mint 110 országra terjed ki, termékeik megtalálhatók több tízezer kórházban, magán praxisban, mobil applikációban és állami egészségügyi intézményben világszerte.

A Codonics úttörő szerepet játszott az orvosi nyomtatás történetében, mikor a világon elsőként kifejlesztette a színes DICOM printert. Akár fólia, vagy színes- illetve fekete/fehér papírnyomtatásról van szó, akár CD vagy DVD írás/olvasás a feladat, a Codonics termékek tartósan kiváló minőséget biztosítanak a diagnosztizáló és a beutaló orvosnak egyaránt, de archiválási és oktatási célokra is tökéletes megoldást jelentenek.

A Pascal Team kft az általa forgalmazott digitális rendszerek részeként, igen kedvező feltételekkel vállalja Codonics gyártmányú DICOM nyomtatók, CD/DVD írók/olvasók, digitális képszerverek és videojel-DICOM illesztők szállítását, üzembe helyezését és szakszerű szervizelését. A megrendelt termékeket többnyire Európai raktárbázisból, igen rövid határidővel tudjuk szállítani. Igény esetén kölcsön- vagy lízingfedezetet is tudunk ajánlani.

Hírek, aktualitások

ECR 2019

ECR logo Az ECR2019 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is ....

Tovább ....