CODONICS Képmegjelenítők - a Virtua rendszerhez

A Codonics a vezető szoftvergyártók képmegtekintőit kínálja Önnek

Codonics Viewers

A Virtua munkaállomás megvásárlásakor Ön dönt, hogy mely preferált gyártó képmegjelenítő szoftverét kívánja, hogy automatikusan felmásolódjon a paciens CD/DVD-re a kijelölt képek és dokumentumok mellé. Az alábbi ábrákon látható lehetőségek közül választhat, a legegyszerűbbtől a speciális CT, MR, UH és PET alkalmazásokig. Természetesen megoldható ettől eltérő, egyedi igények kielégítése is. Részletesebb információért hívjon bennünket!!

Codonics Clarity Viewer Codonics Clarity3DFusion Viewer eFilm Lite Viewer

Keosys Visio Viewer MIMvista Viewer OsiriX Viewer

Siemens ACOM.PC Viewer Siemens Syngo Fastview Viewer Siemens XS Viewer

Siemens Syngo Media Viewer

Hírek, aktualitások

ECR 2019

ECR logo Az ECR2019 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is ....

Tovább ....