CODONICS DICOM Box i-Print - videojel illesztő DICOM printerhez

Csatlakozást biztosít az Ön Codonics DICOM printeréhez

DICOM Box NAI logo

A DICOM Box i-Print készüléket a North American Imaging gyártja a Codonics számára, egyszerű DICOM csatlakozást biztosítva ezzel a Horizon és az NP sorozatú nyomtatók fele. Két típusa létezik: az i-Print DVI natív digitális lézer formátumú kimenettel, míg az i-Print CA analóg videojel kimenettel rendelkező képforrások csatlakoztatására alkalmas. A beérkező képeket a készülék digitalizálja (i-Print CA), átkonvertálja DICOM szabvány szerinti formátumba, és Ethernet hálózaton keresztül elküldi a kijelölt DICOM hálózati nyomtatóra. Ezzel lehetővé válik hagyományos DVI vagy analóg videojel kimenettel rendelkező modalitásain keletkező képeinek közvetlen nyomtatása DICOM száraznyomtatókra.

Hírek, aktualitások

ECR 2019

ECR logo Az ECR2019 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is ....

Tovább ....