CODONICS Integrity - paciens CD/DVD olvasó munkaállomás

Na végre! Egyszerű és biztonságos paciens CD/DVD olvasás – bármikor, bárhol

Integrity Reconciling

Az Integrity egy nagy teljesítményű, könnyen kezelhető készülék a paciens CD/DVD-k beolvasására, a paciens adatok egyeztetésére és a beolvasott információk eltárolására a helyi PACS rendszerbe, vagy bármely a hálózatra csatlakoztatott eszközre. Intelligens azonosító rendszere automatikusan összehasonlítja a beolvasott páciens adatokat a helyi PACS adatbázisával és még eltérő karakterkészlet esetén is pillanatok alatt beazonosítja a pácienst.

Internet alapú kialakítása lehetővé teszi osztott üzemű alkalmazását is, mely további könnyebbséget és biztonságot eredményez a rendszer működésében. Ebben az esetben a lemezek beolvasása és a páciensadatok egyeztetése elkülönül egymástól – a központi lemezolvasó egységet célszerű ott elhelyezni, ahol a beérkező páciensek átadják a magukkal hozott paciens CD/DVD-ket, míg a paciensazonosítás illetve az adatok elküldése a PACS vagy egyéb hálózati eszközök fele időben és térben elkülönülten is megvalósítható, bármely másik számítógépről az intézményi hálózaton belül, internet keresőn keresztül.

Hírek, aktualitások

ECR 2019

ECR logo Az ECR2019 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is ....

Tovább ....