CODONICS Horizon - DICOM száraznyomtató

A világ vezető multimédiás nyomtatója

Horizon Horizon_XL

A Horizon három funkciót valósít meg egy készülékben: száraz nyomtató, színes printer és fekete/fehér papírnyomtató is egyben. A filmnyomtatás, színes nyomtatás illetve fekete/fehér nyomtatás módok közti váltás automatikus, nem igényel kezelői beavatkozást. Ez a három-az-egyben kivitel hatalmas áttörést jelent úgy a teljesítmény, mint a költségek és a minőség tekintetében. A Horizon kis helyszükségleténél fogva kényelmesen elhelyezhető íróasztalon vagy pulton is, de mobil alkalmazásokra is ideális. 61cm-es szélessége és 30kg-os súlya ellenére a Horizon kiemelkedő diagnosztikai értékű képeket és egyedülálló multimédiás lehetőségeket biztosít. A Horizon nyomtató ideális választás eltérő modalitásokhoz, illetve multi-modalitásos röntgenosztályok kiszolgálására.

Hírek, aktualitások

ECR 2019

ECR logo Az ECR2019 (Európai Radiológus Kongresszus és Szakkiállítás), a legnagyobb európai radiológiai találkozó keretében a Pascal Team Kft is bemutatta komplett digitális röntgenportfólióját.

Tovább ....

Pályázatok

PályázatokA Pascal Team Kft. mára már több európai uniós forrásból finanszírozott pályázatot nyert el mind a 2007-2013-as, mind pedig a 2014-2020 programozási időszakban.

Tovább ....

Névadónkról

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal korának egyik kiemelkedő és igen sokrétű tudósa 1623-ban született a Francia országi Clermont-Ferrant-ban. Meghatározó eredményeket ért el a matematika, a fizika, a filozófia, a teológia és az irodalom területén is ....

Tovább ....