PASCAL TEAM

Wij bieden de oplossing sinds 1993

CODONICS Virtua - CD van de patiënt/DVD író

A legkorszerűbb megoldás orvosi képek és információk CD/DVD-re való rögzítésére

VirtuaXR CD_XR

A Virtua egy kimagasló sebességi és hatékonysági paraméterekkel rendelkező, orvosi célú automata CD/DVD író munkaállomás. Ez a DICOM hálózati eszköz orvosi képeket és információkat tud CD/DVD médiára felírni, valamint egyben a Adreskéket is megnyomtatni. Óránkénti 60 CD, illetve 30 DVD készítési sebességével a nagy információmennyiségekkel dolgozó multimodalitásos MR, PET/CT, MRA és CTA osztályok kiszolgálására is ideálisan alkalmazható.

A Virtua egy kompakt készülék, mely tartalmaz egy beágyazott mikroprocesszoros vezérlőt, egy író robotot, és egy érintőképernyős monitort a munkamenet és a hatékonyság optimalizálása érdekében. A beépített nyomtató ragyogó színes Adreskéket készít, rögzítve rajta mind a páciens adatait, mind pedig az intézmény adatait és logóját. A Adreskék megtervezését az intézmények maguk is elvégezhetik, de a Codonics saját Adresketervező szolgáltatása is igénybe vehető.

Nieuws

ECR 2018...

De inspiratie van onze bedrijfsnaam

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal, de prominente Franse wetenschapper is in 1623 in Clemont-Ferrand geboren. Hij had een belangrijke rol in de ontwikkeling van wiskunde, en natuurkunde, net als filosofie en theologie. Ter ere van zijn veelzijdige intellectuele nieuwsgierigheid en zorgvuldigheid waarmee hij parallel in verschillende wetenschapsgebieden kon werken, nemen wij hem als ons model en hebben wij zijn naam gekozen voor ons bedrijf. ..

Meer ....