PASCAL TEAM

Wij bieden de oplossing sinds 1993

CODONICS Integrity - CD van de patiënt/DVD olvasó munkaállomás

Na végre! Egyszerű és biztonságos CD van de patiënt/DVD olvasás – bármikor, bárhol

Integrity Reconciling

Az Integrity egy nagy teljesítményű, könnyen kezelhető készülék a CD van de patiënt/DVD-k beolvasására, a paciens adatok egyeztetésére és a beolvasott információk eltárolására a helyi PACS rendszerbe, vagy bármely a hálózatra csatlakoztatott eszközre. Intelligens azonosító rendszere automatikusan összehasonlítja a beolvasott páciens adatokat a helyi PACS adatbázisával és még eltérő karakterkészlet esetén is pillanatok alatt beazonosítja a pácienst.

Internet alapú kialakítása lehetővé teszi osztott üzemű alkalmazását is, mely további könnyebbséget és biztonságot eredményez a rendszer működésében. Ebben az esetben a lemezek beolvasása és a páciensadatok egyeztetése elkülönül egymástól – a központi lemezolvasó egységet célszerű ott elhelyezni, ahol a beérkező páciensek átadják a magukkal hozott CD van de patiënt/DVD-ket, míg a paciensazonosítás illetve az adatok elküldése a PACS vagy egyéb hálózati eszközök fele időben és térben elkülönülten is megvalósítható, bármely másik számítógépről az intézményi hálózaton belül, internet keresőn keresztül.

Nieuws

ECR 2018...

De inspiratie van onze bedrijfsnaam

Blaise Pascal

Blaise PascalBlaise Pascal, de prominente Franse wetenschapper is in 1623 in Clemont-Ferrand geboren. Hij had een belangrijke rol in de ontwikkeling van wiskunde, en natuurkunde, net als filosofie en theologie. Ter ere van zijn veelzijdige intellectuele nieuwsgierigheid en zorgvuldigheid waarmee hij parallel in verschillende wetenschapsgebieden kon werken, nemen wij hem als ons model en hebben wij zijn naam gekozen voor ons bedrijf. ..

Meer ....